sanomanetti.fi
     
      30. toukokuuta 2002    
      <  
>
 
  Ministerin molskahdus - Jääviys on itse huomattava

Mikäli ministeri Suvi Linden oli todella tietämätön jääviyden olemassaolosta päätöksenteossa ja myönsi itsensä ja lähisukulaistensa omistamalle golf-kentälle miljoonan markan avustuksen, selitykseksi voi vain tarjota arkielämästä vieraantumista ja oligarkiassa viihtymistä.

30.05.2002 Pertti Manninen
, teksti ja kuva.

  p

m
 
         
  p   p    
         TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: nettisanomat@hotmail.com. copyright sanomanetti.fi 2002/148.
Sivut valmisti Pertti Manninen 30.05.02 ja 03.06.02..
2002/05/30 - sanomanetti.fi - kuva - ministerin moskahdus - suvi linden - jääviys - golf-kenttä - avustus - oulu -- galleria - pertti manninen - avoin - joka torstai - kuva - pertti manninen - nettisanomat.