Patong
Ravintolat

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!



Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Lauantai 2011-04-30 - Vapunaatto - N:o 1278
Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys
101 ilmoitusta Ilmoita ilmaiseksi!
Arkisto 2000- 2010: Vappuna. Linkit
Etusivulle!

Teuvo Hakkaraisen vaaliesite. Lue!
Neekeriukko ja hurriakka. Pääkirjoitus. Lue!
Stubb merirosvojen vapauttamisesta: "Ei se sen kummempaa ... Lue!

Persusta pesuun. Lue!

Pääkirjoitus lauantaina 2011-04-30

Neekeriukko ja hurriakka.

Helsingin Sanomat kuvasi videon perussuomalaisten uuden kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen ensimmäisestä päivästä eduskunnassa. Video nostatti suuren kohun, sillä Hakkarainen ruotii maahanmuuttoa ronskilla kielellä.

Hakkarainen: ”Kaverin poika on rajalla töissä ja se sanoo, että neekeriukko tulee ja sanoo turvapaikka eikä osaa sanoa mitään muuta ja heti ollaan sisällä.”

Manninen: ”Kaverin poika on ministeriössä töissä ja se sanoo, että hurriakka tulee ja sanoo työpaikka vaikka vaatimuksia en täytä, eikä osaa sanoa mitään muuta ja heti ollaan sisällä.”

Hakkarainen: ”Tuo maahanmuuttohomma pitää saada kuriin. Ei täällä ruveta rosvoja elättämään. Kaiken maailman muslimit hilluu.”

Manninen: ”Tuo työhönottohomma pitää saada kuriin. Ei täällä ruvetaan epäpäteviä elättämään. Kaiken maailman rantaruotsalaiset hilluu.”

Ensimmäiset tekstit ovat kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen ja toiset Nettisanomien päätoimittajan Pertti Mannisen.

Vaikka ne eivät kohdistukaan kehenkään nimeltä mainittuun, niin ne voivat olla loukkaavia ja herjaavia joitakin ihmisiä kohtaan. Oikeushan sen sitten toteaisi ja mahdollisesti tuomitsisi.

Se, että vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on pyytänyt viranomaisia tutkimaan, ovatko Hakkaraisen ilmaisut kiihotusta jotakin kansanryhmää vastaan, on sitten toinen juttu. Jos syyte nostettaisiin tuntuisi aika hurjalta ja herkkähipiäiseltä, että Hakkarainen ei saisi näin sanoa. Sitä paitsi onhan hän jo pyytänyt anteeksi niiltä jotka ovat kokeneet itsensä loukatuiksi.

Nettisanomien päätoimittajan kuvaus siitä, että joku ruotsinkielinen on saanut viran erivapauksilla ja sivuuttanut viran kelpoisuusehdot omaavat hakijat, on totta. Päätöshän oli Matti Vanhasen hallituksen aikaansaannoksia, jos oikein muistan. Aika hurjalta kuitenkin tuntuisi, että jutusta, joka tässä nyt ensimmäisen kerran esitetään, nostettaisiin syyte kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Kyllä siinä syyte kunnianloukkauksesta riittäisi, jos katsottaisiin käytetyt ilmaukset loukkaaviksi.

Tietenkin tässä on hurskastelun makua, koska poliitikkoja saa arvostella ja ”loukatakin” enemmän kuin tavallisia tallaajia. Ei vähemmistövaltuutetun virka ole ihan tavanomainen toimistovirka.

sanomanetti. Pertti Manninen. Pääkirjoitus. Lauantai 2011-04-30.



urheiluviikko.net



nettiruutu.fi


NETTIRUUTU - ASIAKASPÄÄTE
Tehokkaasti toimiva aktiivinen ja palveleva mainos- ja infokanava
yleisökäytössä.

"Järvi oli jo sulana rannasta ja joutsenet lentelivät eestaas lopulta toisensa löytäen."


"Järvi oli jo sulana rannasta ja joutsenet lentelivät eestaas lopulta toisensa löytäen."
Selänranta. Nilakka. Keitele. Pohjois-Savo. Lauantaina 2011-04-30 klo 11:30. Pertti Manninen.
sanomanetti- ja Sanomanetti- perhe.

TOP 5.  Kävijätilastot maaliskuu 2011.

1. viikkosanomat.fi
55 116
2. sanomanetti.fi
23 348
3. sanomanetti.fi
3 269
4. 12.fi
3 023
5. sanomatori.fi
1 494


TOP 5. Yhteensä
86 250 eri kävijää!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


News Technology Apple
Apple's Chinese workers treated 'inhumanely, like machines'
Investigation finds evidence of draconian rules and excessive overtime to meet western demand for iPhones and iPads
Gethin Chamberlain guardian.co.uk, Saturday 30 April 2011 21.30 BST

An investigation into the conditions of Chinese workers has revealed the shocking human cost of producing the must-have Apple iPhones and iPads that are now ubiquitous in the west. The research, carried out by two NGOs, has revealed disturbing allegations of excessive working hours and draconian workplace rules at two major plants in southern China. It has also uncovered an "anti-suicide" pledge that workers at the two plants have been urged to sign, after a series of employee deaths last year. The investigation gives a detailed picture of life for the 500,000 workers at the Shenzhen and Chengdu factories owned by Foxconn, which produces millions of Apple products each year. The report accuses Foxconn of treating workers "inhumanely, like machines".

http://www.guardian.co.uk/technology/2011/apr/30/apple-chinese-workers-treated-inhumanely


Apple iPads on sale in London: in China, half a million workers paid about 65p an hour can exceed the 60-hour week limit to cope with demand. Photograph: John Stillwell/PA

2000

Työtä kaikille! 1.5.1994 Jyväskylässä. Kuva.
http://www.sanomanetti.fi/2000/04/27/etusivu.htm
2001
TYÖTÄ KAIKILLE. Suomalaisen työn päivä 1.5.
Esko Aho oli pääministerinä, kun kuvasin hiukan Jyväskylän vappua 1994. Silloin vielä vaadittiin työtä kaikille ja pääministeriksi tuli vuoden kuluttua SDP:n Paavo Lipponen, joka vaalikampanjassaan lupasi puolittaa työttömyyden neljässä vuodessa. Kun luvut eivät ottaneet alentuakseen tarpeeksi nopeasti ruvettiinkiin hokemaan, että kampanjalause olikin vain tavoite ja siinä rytäkässä jouduttiin uhraamaan myös työministeri Liisa Jaakonsaari. Aikaisemmin oli toisessa rytäkässä uhrattu 2. valtionvarainministeri Arja Alho. Lisäksi tilastoja ruvettiin rukkaamaan työttömyyslukujen alentamiseksi. Työministeriön lukuja ei häveliäisyyssyistä kerrota enää ollenkaan julkisuudessa, vain Tilastokeskuksen "uudistetut" luvut. TYÖTÄ KAIKILLE-vaatimus on edelleen ajankohtainen. Näemmekö tällaisia banderolleja Suomalaisen työn päivänä 1.5.2001?
http://www.sanomanetti.fi/2001/04/26/etusivu.htm#paakirjoitus
2002
Pääkirjoitus. "Kuvannut Pertti Manninen 1.5.1994 Jyväskylän vappumielenosoituksen aikaan, silloin kun pääministerinä ei ollut Lipponen." Seuraavana vuonna SDP ja Paavo Lipponen lupasivat puolittaa työttömyyden vaalikauden, neljän vuoden aikana. Kun tässä ei onnistuttu, vaikka tilastojakin rukattiin, niin lupaus oli muuttunutkin pyrkimykseksi. Kun sitten Esko Ahokin nujerrettiin työreformi-intoilussaan, SDP ja Paavo Lipponen saivat jatkaa hallituksessa. Nyt keväällä 2002 pääministeri Paavo Lipponen peräänkuuluttaa asioiden tärkeysjärjestystä. Häveliäästi hän on unohtanut työttömyyden puolittamiset ja vähentämisetkinko? Näissä ympyröissä pyöritään ja vanhoja ei muisteta vuoden 2003 vaaleissa, Näin ainakin lujasti uskotaan ja toivotaan! Pianhanhan se nähdään! PS. Uusia sivuja tulee odotettua hitaammin, peruskorjaus etenee kuitenkin koko ajan. 25. huhtikuuta 2002 Pertti Manninen
http://www.sanomanetti.fi/2002/04/25/pocahontas.htm

2003
Ex-pääministeri Paavo Lipponen voi puhua tänään kahdeksan vuoden jälkeen vappupuheessaan kaikesta muusta kuin työttömyyden puolittamisesta. Mm. Pääkirjoitus. Eurooppalainen Paavo Lipponen. 26.04.2001. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. 06.09.2001. Sonera. Ministerit olivat siellä sun täällä UMTS-kauppoja päätettäessä. Ainutlaatuinen kuvareportaasi. 10.10.2002. Vuoden nuolaisu. 02.01.2003. Helsingin Sanomat ei kertonut Lipposen Bush-nuolaisusta Washingtonissa ainakaan kaikissa painoksissaan. Netistä löytyi: 16.01.2003. Lipponen huono häviäjä. 03.04.2003.
http://www.sanomanetti.fi/2003/05/01/lipponen.htm
2004
Torstaina 29.04.2004. Juhlaa ennen, sen keskellä ja jälkeenkin on syytä muistaa: "Meillä on nyt maa, jossa hallitus on edistänyt ja erittäin lämpimästi kannustanut alkoholin nauttimista." Professori Jeja-Pekka Roos. "Meillä on vastuuton alkoholipolitiikka, käyttö lisääntyy. On odotettavissa lisää lasten huostaanottoja." Sosiaalityöntekijä, nainen, jonka nimi vilahti tajunnasta. Tv1:n A-studio keskiviikkona. 21.04.2004.
http://www.sanomanetti.fi/2004/04/29/etusivu.htm
2005
Työttömien ja irtisanottujen shakkilauta. Hallitukset vaihtuvat, mikään ei muutu. Tavoitteet riittävät! Hävetkää te hyvinvoivat, röyhkeydellänne ei ole mitään rajoja! Sunnuntaina, Työn päivänä 01.05.2005 Pertti Manninen. Pääkirjoitus. PS. Kuvista linkit aikaisempaan historiaan!
http://www.sanomanetti.fi/2005/05/01/etusivu.htm
2006

"Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.sanomanetti.fi/2006/05/01/etusivu.htm

2007
Pääkirjoitus. Tiesitkö, että kaikkein köyhimpien perheiden koululaisten kesälomatienestit napataan heiltä pois!
Kaikkein köyhimmät perheet, ne jotka ovat oikeutettuja kunnan maksamaan toimeentulotukeen, joutuvat nykyisten käytäntöjen, varmaankin lakien ja asetusten, mukaan tilanteeseen, jossa koululaisten kesälomatienestit eivät tulekaan koululaisten hyväksi, vaan tienesti napataan pois perheen saamasta toimeentulotuesta. Tällainen sydämetön ja sadistinen meno senkun jatkuu, eikä epäkohdan korjaamiseksi tehdä yhtään mitään Suomessa, joka väittää olevansa oikeusvaltio. Hyväksyisitkö sinä tällaisen menettelyn, jos se osuisi kohdallesi? Tämä on yksi esimerkki siitä, että kaikkein köyhimmät eivät saakaan luvattua helpotusta elämäänsä, vaikka pääministeri Matti Vanhanen tai sosiaaliministeri Liisa Hyssälä näin väittäisivätkin. Helsingin Sanomat kirjoitti viime viikolla vastaavanlaisesta etuisuuksien ulottamattomuudesta 2. pääkirjoituksessaan näin: "Kymmenen tai kahdenkymmenen euron korotukset lapsilisiin. niiden yksinhuoltajakorotuksiin ja kansaneläkkeisiin osuvat kyllä oikeille kansalaisryhmille, mutta leikkautuvat kokonaan pois niiltä, jotka elävät toimeentulotuen varassa. Kymppi lisää lapsilisään leikkaa kympin toimeentulotuesta pois. Tulotason todelliseen nostoon olisi tarvittu päätös, että ainakin osa lapsilisistä määritellään ensisijaiseksi etuudeksi, jota ei lasketa tuloksi toimeentulotukea määritellessä." (Hallitus unohti köyhimmät). Tämäntapaisia epäoikeudenmukaisuuksia on varmaan muitakin. Ainakin esimerkiksi se, että eläkeläisten verotuksen keventäminen palkansaajien verotusta vastaavaksi, ei hyödytä yhtään ulosotossa olevaa ihmistä vaan esim. jotakin eläkeläiseltä velkaa perivää instanssia. Pöyristyttävää on kuitenkin se, että nämä epäkohdat ovat kyllä tiedossa, mutta niitä ei haluta korjata eikä antaa mitään korjausmääräyksiäkään. Aika köyhää ajattelua niiltä, jotka jotakin voisivat tehdä asiantilan muuttamiseksi. Tiesitkö, että? sanomanetti. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Tiistai 2007-04-24.
http://www.sanomanetti.fi/2007/04/24/etusivu.html#tiesitko
2008
Tappiolan vainioilta. Bisquit Seppo Ahti Ilta-Sanomat tänään tiistaina 2008-04-29.
Kymmenen vanhaa tukkijätkää
meni töihin savotalle.
Takaisin palasi yhdeksän,
jäi yksi konkelon alle.
... ... ... ...
Viisi vanhaa tukkijätkää
sahat, kirveet, parkkiraudat.
On yksi liikaa vieläkin,
sanoo kymppi, muu ei auta
. ... ... ... ...
Nolla vanhaa tukkijätkää
eikä enää huolen häivää.
Viettää Enson ansiosta
Suomalaisen Työn hän päivää.
http://www.sanomanetti.fi/2008/05/01/etusivu.htm
2009
Suomalainen karnevaali alkaa. Vapun aattona auringon lämmössä tuulen hiukan viilentäessä. Keski-Suomi. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Torstaina 2009-04-30 klo 16:15. Kuvat Pertti Manninen Cumuluksen terassilta granaattiomenasiideriä nauttien, tarjoilijan suositeltua tätä uututta. Oli hyvää, kuitenkin aika makeaa, joten seuraavaksi juomaksi tuli aito englantilainen. Katso!
http://www.sanomanetti.fi/2009/04/30/etusivu.html
2010
"KAMIA PERIKOPN" eli Kreikan kriisi paljastaa emun puutteet. HBL.
MALPLACÉ. Huvudpersonen pä Denise Grünsteins bild återvänder till platsen där något skett för länge sedan.
"Päähenkilö palaa paikalle jossa jotakin tapahtui kauan sitten". HBL.
Työtä! Nuorille oikeus tulevaisuuteen. Tämän vuoksi opiskelin? Työttömyys tappaa! Päivi Salkojärvi. Tuija Öystilä. Satu Kortelainen.
Tiedonantaja.
Luokkaristiriitojen paluu politiikan keskiöön. Nokia, rahoitatko mun gradun? Kuva opiskelijoiden mielenosoituksesta, jossa vastustettiin uutta yliopistolakia. Tiedonantaja.
Kreikan-tauti uhkaa levitä Etelä-Euroopassa. Kauppalehti.
Nokialla on kiire USA:ssa. Kauppalehti.
http://www.sanomanetti.fi/2010/04/30/etusivu.htm
2011
"Järvi oli jo sulana rannasta ja joutsenet lentelivät eestaas lopulta toisensa löytäen." Kuva.
http://www.sanomanetti.fi/2011/04/30/etusivu.htm




sanomanetti torstaina 2011-04-28 - n:o 1277. Teuvo Hakkaraisen vaaliesite. 2011-04-18. "Kun siellä pesussa on nyt 35 uutta edustajaa, niin mitä tässä vielä kuulemmekaan. Kyllä tällä jytky-mestarilla on nyt pitelemistä, kun sieltä porukasta alkaa tulla ala-arvoista tekstiä. Tällä tarkoitan, että tottakai saa ja pitää lausua tuntemuksensa, eikä niitä pidä missään nimessä saa kukaan sensuroida ...". Blogi 2011-04-20


Ehdolla eduskuntaan 2011 31
Anitta Kangas,
sairaanhoitaja, lääke-esittelijä
Perussuomalainen valintasi www.anittakangas.fi

Onneksi on perussuomalaiset

Olen 50 vuotias yrittäjä /sahuri perheyritys Oy Haka-Wood Ab:ssä Olen tehnyt 35 vuotta eri sahausalan töitä yrityksessämme Viitasaarella. Olen myös matkustellut ja konsultoinut saha-alan töitä Pohjois- ja Keski-Amerikassa., Pohjoismaissa, Israelissa ja Venäjällä.

Periaatteeni on rehellisyys , perhearvot, ahkeruus ja hyvinvointi.

Harrastan moottoripyöräilyä, -kelkkailua, lenkkeilyä ja käyn kuntosalilla.

Yleensä minut löytää vapaa-aikanakin sahalta erilaisia töitä tekemässä.

Teuvo Hakkarainen 29
Yrittäjä, sahuri www.teuvohakkarainen.fi

- Turvapaikkaturismille sulku, pikakäännytykset voimaan
- Maaseudun jätevesilaki kumottava kokonaan
- Pakkoruotsi pois
- Pois EU-direktiiivien orjuudesta, päätösvalta takaisin Suomeen
- Rötösherrat kuriin (katso nykyisiä päättäjiä)
- Turvallisuus on tärkeä. poliisin palvelut riittäviksi koko maassa

Iso kuva!


Ensimmäinen ja viimeinen kerta: PERSU – Asia: ala-arvoista turvallisuus- ja kielipolitiikkaa.
Huhtikuu 20, 2011

Pitkään on tehnyt mieli kirjoittaa siitä, että minkään puolueen lyhennys ei voi olla halventava. Vaikka sanaa persettä kansankielessä tai vaikkapa muutenkin käytetään, niin jonkun puolueen ja siinä olevien ihmisten halveksimista on kyllä käyttää tätä otsikossa mainittua lyhennettä.

Jos se on ollut mainosta puolueelle, niin ei sitä enää neljään vuoteen tarvita, joten media ja ihmisetkin keskuudessaan voisivat tästä vihjailevasta nimestä luopua.

Ehdotan tähän hätään, hiukan pyöriteltyäni: PESU. Tietäen nimen muuttamisen vaikeuden, niin kuitenkin Viikkosanomat lyhentelee tästä lähtien Perussuomalaiset pesu:ksi.

Toinen juttu on sitten se, että esitetyt asiat, tulevat ne sitten pesusta tai kokoomuksesta tai mistä muualta tahansa voivat olla ihan hyvin perseestä, jolloin sanan käyttäminen on paikallaan.

Nyt Uudeltamaalta valittu, sotahistorian dosentti Niinistö, etunimi vielä hakusessa, esitti Ylen aamulähetyksessä, että jos joku varuskunta pitää lakkauttaa, niin olkoon se Dragsvik Tammisaareessa vai onko se nyt nykyisin Raaseporissa. Hänen mukaansa tällä varuskunnalla ei ole mitään muuta funktiota kuin olla ruotsinkielinen varuskunta.

Hänhän on asiantuntija. Asiahan voi olla näin, mutta kuitenkin oli se aika räväkkä jytky-ilmaisu. Mielestäni on täysin ala-arvoista sotkea ja esittää asioita tällä tavalla, vaikka kuinka pakkoruotsia vihaisikin.

Kun siellä pesussa on nyt 35 uutta edustajaa, niin mitä tässä vielä kuulemmekaan. Tarkoitan sitä, että mielipiteet pitää perustella asianmukaisesti eikä sotkea esim. pakkoruotsin vastustamista mihin tahansa asiaan.

Pakkoruotsi nyt häipyy kaikesta huolimatta. Ei pelkästään sen takia, että suomalaisten kielitaito on aivan aivan liian suppea, vaan myös senkin takia, että osaa koululaisista, lähinnä poikia, kiusataan tällä pakko-opetuksella, vaikkei heillä siihen olisi edes oppimiskykyjä.

Ei ole montaa päivää siitä, että tutkimuksen mukaan peruskoulussa eivät kaikki pojat osaa opetuksen läpikäytyäänkään edes kirjoittaa ja ilmaista itseään kirjallisesti.

Tähän väliin täytyy kertoa radio Keski-Suomen toimittajan väite, että pojat eivät edes halua oppia kirjoittamaan ja toimittaja todellakin syyllisti siis oppilaat tästä huonosta oppimistuloksesta eikä niitä opinahjoja ja opetusta. Voi olla, että tästä on jotakin aikaisemmasta. Yritän etsiä loppuun linkin.

Kyllä tällä jytky-mestarilla on nyt pitelemistä, kun sieltä porukasta alkaa tulla ala-arvoista tekstiä. Tällä tarkoitan, että tottakai saa ja pitää lausua tuntemuksensa, eikä niitä pidä missään nimessä saa kukaan sensuroida, mutta seurauksetkin pitää sitten kestää ja alistua kritiikkiinkin. Tärkeintä on kuitenkin se, että kukaan osapuoli ei pidä kansaa hölmönä.

Iltalehdelle erityisesti toivomus. Siellä teillä näyttää ainakin netissä olevan tämä per-alkuinen lyhenne erityisessä suosiossa. Monessa muussa mediassa jaksetaan välillä kirjoittaa koko nimikin, mutta voisihan sitä siellä teillä maistella tätä pesuakin!

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikko 2011-04-20 klo 12:18.

Tags: ala-arvoinen, dosentti, Dragsvik, iltalehti, jytky-mestari, kielipolittiikka, kirjoitustaito, lyhennys, media, Niinistö, opetus, pakkoruotsi, perse, persu, peruskuolu, perussuomalaiset, pesu, pojat, puolue, Raasepori, sotahistoria, Timo Soini, turvallisuuspolitiikka, Uusimaa, varuskunta

http://viikkosanomat.fi/2011/04/20/ensimmainen-ja-viimeinen-kerta-persu-asia-ala-arvoista-turvallisuus-ja-kielipolitiikkaa/


Lisäys: Tämän Niinistön etunimi on Jussi ja koko nimi Jussi Niinistö (pesu).
Keskiviikko 2011-04-20. Pertti.Manninen

Photo Raw tilaus 35 €



urheiluviikko.net



nettiruutu.fi


NETTIRUUTU - ASIAKASPÄÄTE
Tehokkaasti toimiva aktiivinen ja palveleva mainos- ja infokanava
yleisökäytössä.

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 



Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.
Nettisanomien kirjoituksia 1999-
  http://www.sanomanetti.fi/2009/08/26/etusivu.htm#sanomanetti20090818
Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!

"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

sanomanetti torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.


Koko ohjelman nauhoitus luettavana tekstinä liitteessä!








Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


 

Sanomanetti 2011/04/30 - Neekeriukko ja hurriakka. Pääkirjoitus. - Vaaliesite, Teuvo Hakkarainen. - Kuva. Joutsenet sulassa - Kuva. Järvi oli jo sulana rannasta ... - perjantai 22.04.2011 - Teuvo Hakkarainen-sivu - sanomanetti - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - Eva Biaudet, Teuvo Hakkarainen, Matti Vanhanen, erivapaus, kelpoisuusehdot
Sanomanetti 2011/04/28 - Teuvo Hakkaraisen vaaliesite.
N:o 1278
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: sanomanetti @hotmail.com - Sivu 2011-04-30, nettiin 2011-04-20 klo 23:42. linkkejä 2011-04-30. Erillissivuna 2011-05-05.

 

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.sanomanetti.fi/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  

+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

Sivun alkuun!

 

msr 2011-08-02

2012-05-07: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

.
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivusto on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen lauantaina 05.03.2016, äitini 100-vuotis syntymäpäivänä.