JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (2poistettu 09.12.2015). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.sanomanetti.fi/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.sanomanetti.fi/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm


Tältä sivulta on poistettu kaikki Vaasan hovioikeuden 23.4.2007 tuomiossa Nro 565 poistettaviksi määrätyt verkkoviestit.  Alkuperäinen sivu, jossa poistokohdat ovat näkyvissä, on arkistoitu osoitteeseen  http://www.12.fi/2005/03/10/elokuvalippu.htm



Sanomanetti  10.03.2005


 Sanomanetti maaliskuussa 2005 torstaina 10.03.2005. Hetki historiaan, Hämeen linna. Isonna!

Elokuvalipulla kohtuuton hinta.
ANNI JÄMSEN Palokan koulu, 8B Jyväskylän maalaiskunta.

Finnkino myy elokuvalippujaan mielestäni aivan kohtuuttoman kalliilla. Yhdeksän euroa ja joissakin tapauksissa 11 euroa on todella suuri rahamäärä. Tiedän kyllä, ettei elokuvissa käynti ole tarkoitettukaan päivittäiseksi huviksi, mutta vaikka kävisin elokuvissa kerran kuukaudessa, neljätoistavuotiaan säästöni eivät riittäisi millään.

Jos vielä saa verrata markkoihin, niin 9-11 euroa tekisi 54-66 markkaa. Se taas tarkoittaa sitä, että lippujen hinta on noussut euroihin siirryttäessä. Markkojen aikaan lipun hinta ei missään tapauksessa noussut yli 50 markan. Markkojen jälkeen 9 euroa kuulostaa pieneltä määrältä, mutta sitä se ei ole!

Finnkino on hyvin suosittu, ja sen teattereissa käy paljon ihmisiä Luulenpa, että vaikka Finnkino pudottaisi yhdeksästä eurostaan puolet pois, se ei häviäisi mitään! Jos hinnat olisivat pienemmät, elokuviin menisi enemmän ihmisiä, ja Finnkinon voitot joko pysyisivät samana tai kasvaisivat.

Tiedän, että elokuvien ostaminen maksaa Finnkinolle paljon, mutta en millään voi uskoa, että yhdeksän euroa olisi pienin mahdollinen hintavaihtoehto. En tietenkään halua, että Finnkino rajoittaisi elokuvatarjontaansa, sen sijaan uskon, että esimerkiksi viisi tai kuusi euroa riittäisi aivan hyvin nykyisen yhdeksän sijaan.

Minä käyn melko paljon elokuvissa, mutta olen joutunut rajoittamaan harrastustani huomattavasti kohtuuttoman korkeiden hintojen takia. Koska Finnkino on Jyväskylän ainut elokuvateatteri, se voi nostaa hintansa niin korkealle kuin haluaa. Jos jyväskyläläinen haluaa mennä elokuviin, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Finnkino, ja sen Finnkino tietää vallan hyvin. En ymmärrä, miksei Finnkino voisi edes kokeilla hintojen alentamista.

Olen varma, että moni muukin minun lisäkseni kärsii elokuvalippujen korkeista hinnoista. Minulle on monta kertaa käynyt niin, että olen mennyt katsomaan jonkin elokuvan, ja pian sen jälkeen elokuvateattereihin tulee jokin toinen hyvä elokuva, jonka haluaisin mennä katsomaan, mutta eipä onnistu, koska rahat eivät riitä. Voihan olla, että en tiedä jotain seikkaa, joka pakottaa Finnkinon pitämään elokuvalippujen hinnat korkealla, mutta epäilen sitä. Joka tapauksessa Finnkinon elokuvaliput ovat aivan liian kalliita!

ANNI JÄMSEN
Palokan koulu, 8B
Jyväskylän maalaiskunta.



Kuva: Elokuvissa on kiva käydä, mutta se on kallista. KUVA: PETTERI KIVIMÄKI.
Keskisuomalainen. Mielipiteet. Elokuvalipulla kohtuuton hinta. Torstaina 10.02.2005.



    Tutustu!      

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Sanomanetti 
1999 alkae
n

ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

edellinen numero 

Sanomanetti.fi  -  torstaina 10. maaliskuuta 2005  - etusivu - nro 317 

seuraava numero


Tänään
10.03.2005
 
 

sanomanetti.fi joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
Sanomanetti
@hotmail.com

 



05
FINNKINO

KÄYTÄNTÖ
Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta."
"Finnkino myy elokuvalippujaan mielestäni aivan kohtuuttoman kalliilla. Yhdeksän euroa ja joissakin tapauksissa 11 euroa on todella suuri rahamäärä. Tiedän kyllä, ettei elokuvissa käynti ole tarkoitettukaan päivittäiseksi huviksi, mutta vaikka kävisin elokuvissa kerran kuukaudessa, neljätoistavuotiaan säästöni eivät riittäisi millään. " ANNI JÄMSEN, Palokan koulu, 8B. Keskisuomalainen.. Mielipiteet. Torstaina 10.02.2005.
Lue lisää ja linkkejä!
     
JOKERIT

KÄYTÄNTÖ
Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
"Hävisikö Jokerit tahallaan?"
"Tappion ansiosta Jokerit välttyy kohtaamasta HIFK:ta välierissä. Jos joskus on pakko hävitä, niin eilen oli Jokerien hetki kumartaa HPK:lle Areenassa. Kerho ei ole aikaisemmin voittanut kertaakaan Areenassa ja se alkaa olla painolasti jo isännillekin. Lisäksi HPK:n voitto takasi vieraille kolmossijan SM-liigassa. Jokerien voitto olisi antanut HIFK:lle mahdollisuudet kolmanneksi..." ILKKA ALA-KIVIMÄKI, IS-Urheilu. Keskiviikko 09.03.2005. Lue lisää ja linkkejä!
FINNKINO
 
TEORIA

Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
"Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju. Yhtiö perustettiin syyskuussa 1986 kaikkiaan 34 elokuva-alan yrityksen yhteenliittymänä. Vuodesta 1994 on Finnkino kuulunut Rautakirja-konserniin.

Finnkinolla on Suomessa kaikkiaan 16 elokuvateatteria yhdeksällä paikkakunnalla. Finnkinon teatteripaikkakuntia ovat Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori ja Rovaniemi. Näissä teattereissa on yhteensä 73 salia. Lisäksi Finnkinolla on tytäryhtiöt Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Ulkomaan tytäryhtiöiden uusimmat yksiköt ovat Tallinnaan vuonna 2001 sekä Vilnaan ja Riikaan vuonna 2003 avatut monisaliteatterit.

Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on kehittää elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut.

Finnkino Oy harjoittaa myös elokuvien levitystoimintaa. Finnkinon levitystoiminta keskittyy lähinnä kotimaisiin sekä oma maahantuonti ohjelmistoa täydentäviin art house - elokuviin.

Teatteritoiminnan lisäksi Finnkino tuo maahan elokuvia videojälleenmyyntiin ja -vuokraukseen."
...
Lähde: 
http://www.rautakirja.fi/index.cfm?pageid=23

     
RAUTAKIRJA
 
TEORIA
Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
"Rautakirja on asiakaslähtöinen kauppa- ja palveluyritys, jonka keskeiset toimialat ovat lehtitukkukauppa, kioskikauppa, kirjakauppa
ja elokuvateatterit.

Näiden liiketoiminta-alueidemme tärkeimmät tavoitteet ovat kasvu, kannattavuus ja kansainvälistyminen. Viime vuosina olemme kasvaneet yleistä kaupan kehitystä nopeammin ja kannattavuutemme on hyvä. Rautakirja toimii tänään jo kuudessa maassa: Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa ja Romaniassa.

Tavoitteemme asettavat myös henkilöstömme osaamiselle ja kehittämiselle merkittäviä haasteita. Rautakirjan menestyminen ja tulos muodostuvat valtaosin niissä yli 200 miljoonassa vuosittaisessa asiakastilanteessa, joissa henkilökuntamme kohtaa kuluttajan. Rautakirja on osa SanomaWSOY-konsernia."
Lähde:
http://www.rautakirja.fi/index.cfm?pageid=729
     
SanomaWSOY
 
TEORIA

Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
"Vahva eurooppalainen viestintäyhtiö
SanomaWSOY
on Suomen johtava viestintäkonserni ja alansa johtava yhtiö Pohjoismaissa. Konsernin viisi liiketoimintaryhmää toimivat viestinnän eri osa-alueilla yhteensä 20:ssa Euroopan maassa. SanomaWSOY on Euroopan viiden suurimman aikakauslehtikustantajan joukossa ja sillä on vahva asema Suomen lisäksi Hollannissa, Belgiassa, Bulgariassa, Tshekin tasavallassa, Unkarissa, Slovakiassa ja Venäjällä.

SanomaWSOY:n liikevaihto vuonna 2004 oli 2,5 miljardia euroa ja liikevoitto 239,5 miljoonaa euroa. Konserni työllisti keskimäärin 13 657 henkilöä.

SanomaWSOY:n yhtiöillä on pitkä historia aina 1800-luvulta asti. Tänään SanomaWSOY:n viisi liiketoimintaryhmää palvelee asiakkaitaan tarjoamalla monipuolisesti uutisia, viihdettä, kirjoja ja opetustuotteita.

Konsernin perusesittelyä pdf-muodossa päivitetään kuukausittain."
Lähde: 
http://www.sanomawsoy.fi/aboutus/

     
AATOS ERKKO

Sanomanetti tänään torstaina 10.03.2005. 
Pörssitiedote. Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä vähensivät omistusosuuttaan SanomaWSOY:ssä [1.3.2005 11:50] Tiedote 1.3.2005 klo 11:50

Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä vähensivät omistusosuuttaan SanomaWSOY:ssä
SanomaWSOY:lle on ilmoitettu, että Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä (eli Robin Langenskiöld ja Rafaela Seppälä) ovat tänään myyneet yhteensä 10 milj. SanomaWSOY:n B-osaketta, joiden osuus on 6,5 % kokonaisosakemäärästä.

Myydyistä osakkeista Aatos Erkon osuus oli 6 milj. B-osaketta ja Patricia Seppälän kuolinpesän 4 milj. B-osaketta. Osakemyyntien jälkeen omistusosuudet osakkeiden kokonaismäärästä ovat: Aatos Erkko 24,1 % osakkeista ja 26,9 % äänimäärästä ja Patricia Seppälän kuolinpesä 5,7 % osakkeista ja 8,9 % äänimäärästä.

Osakemyynti toteutettiin ns. book building -menetelmää käyttäen. Goldman Sachs International toimi myynnin pääjärjestäjänä ja toisena pääjärjestäjänä oli Enskilda Securities. Osakkeet myytiin eurooppalaisille institutionaalisille sijoittajille. Myyjät ovat sitoutuneet olemaan myymättä lisää osakkeita seuraavan kuuden (6) kuukauden aikana ilman Goldman Sachsin suostumusta.

- Suhtaudumme myönteisesti pääosakkaidemme osakemyyntiin, SanomaWSOY:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo kommentoi. - Myynti laajentaa yhtiön ulkomaista osakaspohjaa ja parantaa merkittävästi osakkeen likviditeettiä. Olemme panneet mielihyvin merkille osakkeidemme myyntiin kohdistuneen laajan niin ulkomaisen kuin myös kotimaisen mielenkiinnon.

- Pääosakkaiden osakemyynti on luonnollinen askel SanomaWSOY:n kasvaessa ja kansainvälistyessä. Myyjät säilyttävät edelleen merkittävän osakeomistuksen ja ovat sitoutuneita pitkäaikaisia osakkeenomistajia, mikä on yhtiön kannalta hyvin tärkeää. Myynti antaa pääosakkeenomistajille myös mahdollisuuden hajauttaa sijoituksiaan, Rauramo jatkaa.

SANOMAWSOY OYJ Matti Salmi  johtaja
talous ja hallinto

JAKELU Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
Lähde:
http://www.sanomawsoy.fi/news/stock_exchange.asp?folder_id=41&document_id=595 

Lue myös! Liputusilmoitus - Aatos Erkko vähentää omistustaan SanomaWSOY:ssä. Pörssi-ilmoitus 1.3.2005 klo 11:40.

     

"Hetki Hämeenlinnassa."
Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 
Häikäisevä hetki historiaan, Hämeen linna. "Junamatkan kuvia kunnes muistikortti loppuu." Kuvat: Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Missä Suomi sijaitsee? Onko sillä niin väliä? Sivistysvaltio ei pidä huolta kurjimmistaan kuitenkaan. Aika kyynistä!  Lue lisää ja linkkejä!
     

"Palkitsemisen hetki."
Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 
Kuva-arvoitus. Etsi lehdistä Tutkivan journalismin yhdistyksen antama vuoden 2004 Lumilapiopalkinto-uutinen. Kuvassa Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen.
Pääkirjoitus. Se mistä ei kerrota (tai mikä piilotetaan) on valinta. Aikaisempaa mottoa mukaillen. Pertti Manninen, Sanomanetti, pääkirjoitus punaisella 10.03.2005. Lue lisää ja linkkejä!
     
  Tuuli käy
heidän ylitseen.

Kuva: Pertti Manninen.
Sarja. Poisnukkuneitten muistolle.
Sanomanetti maaliskuussa.
2000
Ahne Ahtisaari. Muuttuuko kimallus kullaksi?
Heikko Heinonen. Postin teurastus johtuu ajan muutoksesta!Liukas Lipponen. Perustuslaki ei ole minua varten!
Nihkeä Niinistö. Tästä kaikki alkoi!
http://www.sanomanetti.fi/2000/03/09/etusivu.htm 
2001
Helsingin Sanomien selvitys, miksi Ahteen nimeä ei mainittu sukupuolisena häiritsijänä.
http://www.sanomanetti.fi/2001/03/15/etusivu.htm 
2002
Kansallismaisema vuonna 2010? Kohtaako junalla pääkaupunkiin tuleva tällaisen maiseman 2010. Taustalla pilkottavat Sanomatalo ja Eduskuntatalo.
http://www.sanomanetti.fi/2002/03/14/
kansallismaisema.htm
 
2003
Verimyrsky. Kuolema kulkee vääjäämättömästi. Ei auta pommien tekninen tarkkuus silloin, kun tahto tappaa on tarkempi ja voimakkaampi.
http://www.sanomanetti.fi/2003/03/20/etusivu.htm 
2004
Rikoksesta epäillyn ja todisteita hävittäneen lehden toimittaja sai suuren journalistipalkinnon! Toimittaja Pekka Ervasti, Ilta-Sanomat.
http://www.sanomanetti.fi/2004/03/11/
journalistipalkinto.htm
     
 

Sanomanetti kesäkuussa 2002.
"Minne hävisivät Soneran rahat"-nettikirja: Syyllisten jahtaamista.

"Relander vaati sisäpiiriään selvittämään kaikin mahdollisin
keinoin ja resurssein, ketkä olivat vuotaneet Soneran ongelmat
julkisuuteen. Sisäpiirillä ei ollut hajuakaan "syyllisistä", minkä
vuoksi kaikki soneralaiset olivat epäilyksenalaisia. Kaikki muu
laitettiin Relanderin määräyksestä sivuun syyllisten löytämiseksi.
Sonerassa vallitsi sotatila. Bisnekset saivat odottaa.
On esitetty epäilyitä siitä, että ensimmäisenä toimenpiteenään
Relander määräsi jäljitettäviksi kaikki lehtiin ja median edustajiin lähteneet tai sieltä Soneraan saapuneet puhelut. Sonerassa otettiin siis käyttöön yhtiön sisäinen puheluiden jäljittämistekniikka. Tämä ei tuottanut vaikeuksia; olihan Sonera alan asiantuntija! Tiettävästi erään merkittävän lehden toimittajat pääsivät perille tästä puheluiden jäljittämisestä. Sana Relanderin kovista konsteista levisi toimittajien keskuudessa."
Lue tämä luku kokonaan! 

Lue Kirja kokonaan!
http://www.sanomanetti.fi/2002/06/27/sonera%201.htm

   Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
pm
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk




 Etusivulle 10.03.2005!

Ilmoita ilmaiseksi: Linkki uusimpiin!


Aikaisemmin:

edellinen numero 

Sanomanetti.fi  -  tiistaina 8. maaliskuuta 2005  - etusivu - nro 316 

seuraava numero


Tänään
08.03.2005
 
 

sanomanetti.fi joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
Sanomanetti
@hotmail.com

 



05
"Hetkiä Helsingissä." Kuvia perjantaina  04.03.2005 ja lauantaina 05.03.2005.  "Yökuvia". Pertti Manninen.

Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005.
Viinan hinnannousu tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Alkoholin kulutus on lisääntynyt. Luonnollinen harveneminen kiihtyy. Aika kyynistä!
Lue lisää ja linkkejä!

     
  Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 
Jättiläismyymälä tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Helsinki. Kamppi slummiutuu vastenmieliseksi möhkäleeksi. Kyllä kai siihen silmä tottuu, ei kuitenkaan niiden, jotka muistavat vanhat hyvät ajat!
Lue lisää ja linkkejä!
Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 
Siltasaaren Elanto on Sokos! Ei tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Helsinki. Elantokin on vainaa. Kyllä kai siihen mieli tottuu, ei kuitenkaan niiden, jotka muistavat vanhat hyvät ajat!
Lue lisää ja linkkejä!

Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 
Äiti, 89 vuotta lauantaina 05.03.2005."Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. "Sanat eivät riitä kertomaan..."
Lue lisää ja linkkejä!

Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. (Lisäys 10.03.2005)
Lähtö tai tulo jonnekin jostakin. "Hetkiä Helsingissä."
Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. "Kiskot vievät pohjoiseen, uuteen paikkaan nyt mä meen!"
Lue lisää ja linkkejä!
"Hetkiä paikasta riippumatta."

Sanomanetti tänään tiistaina 08.03.2005. 

 Tapio Rautavaaran syntymästä tulee tänään kuluneeksi 90 vuotta. Pieni muistelo, kun hän lauloi "Anttila se ampaisee...
Pääkirjoitus. Tytöt kuuntelemassa Eskon baarissa jukeboxia. Rauli Badding Somerjoki siellä soi ja muutakin. Lopuksi Kari Tapion "Myrskyn jälkeen!"
Lue lisää ja linkkejä!

Tuuli käy
heidän ylitseen.

Kuva: Pertti Manninen.
Sarja.
Poisnukkuneitten muistolle.

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk




Aikaisemmin!
edellinen numero 

Sanomanetti.fi  -  torstaina 3. maaliskuuta 2005  - etusivu - nro 315 

seuraava numero


Tänään
03.03.2005
 
 

sanomanetti.fi joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
Sanomanetti
@hotmail.com

 
05

Sanomanetti tänään torstaina 03.03.2005.
Kansalaiset etsivät reittejään senaatintorilla Valtioneuvoston linnan kiertäen keväällä 1980-luvulla. Kuva: Pertti Manninen. "Arkistojen aarteita".
Sanomanetti maaliskuussa 2005 torstaina 03.03.2005. Ensijulkaisu tänään.
EU:n perustuslaki tulossa!

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 

 


edellinen numero 

Sanomanetti.fi  -  sunnuntaina 27. helmikuuta 2005  - etusivu - nro 314 

seuraava numero

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja  tiistaisin extra kyvyttäessä!

Sunnuntaina 27.02.2005.


"Karaokeilta". "Hopeinen kuu". Kuvat ja teksti: Pertti Manninen.

Olavi Virta 90 vuotta. Katkelma Vexi Salmen kolumnista Hyvä vuosikerta. Katso ja lue!

Martti Valkonen: Sananvapaus kauppatavarana.
(22.02.2005)


ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!

Vanhin
29.07.1999

Arkisto.
1999

Arkisto.
2000
Arkisto.
2001
Arkisto.
2002
2003.
Tammikuu-kesäkuu.
2003.
Heinäkuu-joulukuu.
2004.
Ensimmäinen kvartaali.
2004.
Toinen kvartaali.
2004.
Kolmas kvartaali.
2004.
Neljäs kvartaali.
2005.
06.01

13.01.

20.01.

27.01.

2005.
03.02.

10.02.

15.02.

17.02. 

22.02. 

 24.02.

 27.02. 

2005.  
 03.03. 

 08.03.

 10.03. 

 15.03.  







 




 



       
     
  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja tiistaisin.





Maksuttomia arkistoja:
kaleva.fi
yle.fi 
mtv3.fi  
ess.fi (2004/06 lähtien)

aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk

 

Maksuton tietosanakirja:
Wikipedia - Vapaa tietosanakirja.

Wikipedia on monikielinen hanke, jonka tarkoituksena on luoda jatkuvasti kasvava ja tarkentuva vapaan sisällön tietosanakirja. Englanninkielinen Wikipedia aloitti tammikuussa 2001 ja suomenkielinenkin jo vuoden 2002 lopulla. Suomeksi olemme kirjoittaneet 15361 artikkelia. Aihealueet:

Luonnontieteet: Biologia - Fysiikka - Geotieteet - Kemia - Maantiede - Matematiikka - Tilastotiede - Tähtitiede

Sovelletut tieteet: Arkkitehtuuri - Julkishallinto - Koulutus - Laki - Liikenne - Liiketoiminta ja teollisuus - Lääketiede - Maatalous - Teknologia - Terveydenhuolto - Tietotekniikka - Viestintä

Humanistiset tieteet: Antropologia - Arkeologia - Filosofia - Historia - Kieliteknologia - Kielitiede - Kansanperinne - Maantiede - Politiikka - Psykologia - Sosiologia - Taloustiede

Kulttuuri: Elokuva - Harrastukset - Kirjallisuus - Käsityöt - Matkailu - Musiikki - Ooppera - Pelit - Runous - Ruoanlaitto - Sarjakuvat - Taide - Tanssi - Teatteri - Televisio - Urheilu - Uskonto - Vapaa-aika - Viihde

Muilla tavoin luokiteltuna: Yleinen kymmenluokittelu - Aakkosjärjestyksessä - Historialliset ajanjaksot - Luettelo luetteloista Kalenteri - Elämäkerrat - Tee se itse


   

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteydenotto: mailto:Sanomanetti@hotmail.com Copyright sanomanetti.fi 2005/316. Sivut valmisti Pertti Manninen 10.03.2005,  ensimmäinen versio 10.03.2005. (linkit  10.03.2005). Vanhempi toimittaja ja kesätoimittaja. Kuvannut Pertti Manninen. 
Sanomanetti - 2005/03/10  - Liputusilmoitus - Aatos Erkko vähentää omistustaan SanomaWSOY:ssä. Pörssi-ilmoitus 1.3.2005 klo 11:40. - Kuva: Pertti Manninen. - Sanomanetti maaliskuussa. - avoin - ainakin joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - sanomanetti.fi.

   
 

Oikeusjuttu: Tästä kaikki alkoi:  Ulosottomiehen ja  kihlakunnanvoudin operaatio mitätöi vanhuksen etuoikeutetun saatavan 90 000 markkaa Merita Pankin hyväksi.   
Ja näin se jatkui, muun muassa: xxxxxxxxxxn kysymyksen innoittama  pankin edustajan  (7poistettu 09.12.2015) tai muistamattomuus oikeudessa todistajalausunnossa. 
Ja tähän se loppui! Hovioikeus teki oikeudenkäyntivirheen. Korkein oikeus ei ottanut valitusta käsitelläkseen. Euroopan ihmisoikeustuomio istuin viimeinen mahdollisuus? Tarkka
selostus! 

 


Linkit tarkistettu, html-koodi kiillotettu 2011-09-18. Sivujen osittainen jako johtui aikoinaan vallinneista linjaongelmista. pm. Tämä sivusto on tehty Nettisanomat-sivuston tarkistetusta versiosta 2011-09-21. Pertti Manninen. .
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivusto on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen lauantaina 05.03.2016, äitini 100-vuotis syntymäpäivänä.